Vanzarile VW Comerciale in crestere in anul 2012

logo vw crafterVW a anuntat ca divizia sa de vehicule Comerciale a reusit anul acesta sa comercializeze peste 500.000 de unitati, cifra care reprezinta o crestere cu 4.6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Din cele peste 500.000 de masini VW Comerciale comercializate aproximativ 25% sunt VW Amarok, noul pick-up al germanilor care este disponibil si pentru clientii din Romania.

Locul secund este ocupat de modelul Crafter 2012 facelift din care s-au comercializat in total peste 44.000 de exemplare.

Chiar si modelul Transporter T5 prezinta o crestere a vanzarilor datorita celor peste 24.000 de unitati oferite clientilor din Europa.

De vina pentru acest succes al unui model destul de vechi in gama celor de la VW este amplul facelift operat anul acesta.

gama vw comerciale 2012 amarok, crafter transporter t5 caddy

Din totalul vanzarilor Europa de Vest prezinta o scadere cu pana la 0.4% fata de anul 2011, insa vanzarile in Europa de Est printre care amintim si piata din Romania au crescut considerabil pana la 16.8 % fata de anul 2011.

In Romania vanzarile modelului Amarok au fost la un nivel foarte bun, acest pick-up devenind un concurent de seama pentru modelele concurente precum Toyota Hilux sau gama Mitsubishi L200.

Un alt concurent pentru Amarok este si noul Ford Ranger care dispune de o gama de motorizari diesel performante si economice.

Citeste test-ul complet cu noul VW Crafter AICI!

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: