Michelin prezinta noua anvelopa X Line Energy 2013

Inspirate din lumea reală, noile game de anvelope MICHELIN pentru camioane oferă performanţe reale, cuantificabile, pe care Grupul plănuieşte să le demonstreze în condiţiile existente în lumea reală.

În Centrul Tehnologic de la Ladoux, Michelin a prezentat noua gamă de anvelope MICHELIN X LINE ENERGY™, a căror eficienţă superioară privind economia de carburant, alături de alte caracteristici de performanţă, satisfac nevoile companiilor de transport.

Strategia Michelin constă în dezvoltarea unor anvelope care să ofere mai multe performanţe în acelaşi timp şi, implicit, mai multe beneficii utilizatorilor şi proprietarilor sau gestionarilor de flote.

Printre aceste performanţe se numără şi randamentul kilometric, una dintre caracteristicile de bază ale tuturor anvelopelor MICHELIN. La acestea se adaugă capacitatea de menţinere în timp a performanţelor şi posibilitatea de a oferi utilizatorilor anvelope sigure şi eficiente din punct de vedere al costurilor.

Pentru conceperea gamelor sale de anvelope, Michelin apelează la experienţa sa vastă în domeniu. În 2011, experţii Grupului au efectuat 320.000 vizite la companiile de transport din mai mult de 20 de ţări europene, pe care le-au ajutat să îşi gestioneze anvelopele.

Pe lângă acest serviciu, experţii Michelin au transmis şi feed-back-ul din partea clienţilor, astfel încât compania a putut înţelege mai bine modul de operare şi nevoile clienţilor săi.

Iar pentru prima dată, Michelin foloseşte pistele Centrului Tehnologic pentru a testa anvelope uzate în proporţie de două treimi, cu o adâncime a benzii de rulare de 6 mm. Aceasta corespunde unei distanţe parcurse de zeci de mii de kilometri (sau chiar mai mult de 100.000 km, în condiţii optime).

Testele oferă dovada faptului că anvelopele MICHELIN continuă să ofere performanţe de excepţie, în special în ceea ce priveşte aderenţa.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: