GAZ lanseaza noua utilitara Gazella 2217 Business 2012

GAZ este cel mai important constructor de vehicule comerciale usoare din Rusia, iar modelul sau 2217 comercializat si la noi sub numele de Gazella a primit un amplu facelift.

Acum noul GAZ Gazella 2012 are o parte frontala schimbata pentru acest an, insa cele mai importante schimbari se regasesc sub capota si la interior.

Motorul noii masini este unul realizat de americanii de la Cummins ISF si dezvolta o putere maxima de 120 CP si un moment motor de 297 Nm incepand cu o turatie de 1.600 rpm.

Noul propulsor da o noua viata masinii care a fost pana acum clar submotorizata chiar si pentru piata auto din Romania.

Viteza maxima este de 120 km/h, iar consumul mediu anuntat de constructor este de 10.7 litri pentru fiecare 100 de km parcursi.

La interior schimbarile sunt si mai importante deoarece acum nivelul de comfort a crescut considerabil. Una dintre cele mai importante schimbari este utilizarea unei instalatii de aer conditionat automate.

Marile probleme ale masinii este evident siguranta rutiera, modelul neavand nici chiar pe lista de optionale airbag-urile sau un sistem de stabilitate ESP.

Cu aceste lipsuri cu siguranta masina nu va avea o sansa sa fie comercializata si in Romania deoarece in Uniunea Europeana nu mai permite comercializarea de masini fara sisteme de siguranta.

Sursa: autocentre

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: