Roman Brasov ar putea sa vanda 100 de unitati Roman Urban Crosstown in Extremul Orient

Compania Roman Brasov ar putea sa comercializeze peste 100 de unitati din autobuzul Roman Urban Crosstown in Emiratele Unite.

Daca se finalizeaza acest constract pune din nou in scena unul dintre cei mai vechi constructori de autobuze din Europa care din pacate nu se afla intr-o situatie foarte buna din punct de vedere fianciar.

Patronul Roman Brasov, omul de afaceri Ioan Niculae spune despre acest autobuz ca este mult mai avansat tehnologic chiar si decat modelele comercializate de brand-uri de renume precum Mercedes sau Volvo.

Acesta mentioneaza faptul ca noul autobuz romanesc benefeciaza de o constructie moderna cu podeaua josa pentru un acces mai facil pentru pasageri si este realizat din materiale precum aluminiul la capitolu plafon, material care nu permite aparitia rugineri chiar si in conditii de utilizare severe.

Noul autobul promovat de compania romaneasca este echipat cu un motor de provenienta germana MAN care ofera performante foarte bune si un consum mic de combustibil.

In plus fata de acestea autobuzul celor de la Brasov este cu pana la 40% mai ieftin decat un model concurent realizat de Mercedes Benz care ruleaza in prezent in Bucuresti.

Instalatia de aer conditionat este un echipament standard pe modelul celor de la Roman Brasov.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: