PREMIERA NATIONALA-Whattruck a testat in premiera noile anvelope Michelin Agilis+ 2012

Echipa Whattruck a fost invitata in capitala Suediei pentru a intra in contact cu specialistii grupului Michelin insa si cu noua anvelopa dedicata utilitarelor Agilis +.

Aceasta a fost realizata de catre departamentul R&D a celor de la Michelin pentru a creste performantele precedentei generatii considerate de toti transportatorii drept cea mai buna anvelopa din segment.

Pentru profesionişti, vehiculele joacă un rol decisiv în asigurarea eficienţei activităţii comerciale. Reprezentanţii de vânzări, agenţii economici şi alţi profesionişti au nevoie să se poată baza pe anvelopele lor, aşa cum se bazează pe alte instrumente pe care le folosesc în activitatea pe care o desfăşoară.

Pentru a răspunde aşteptărilor acestor utilizatori, Michelin a dezvoltat Michelin Agilis+, noua anvelopă pentru vehicule utilitare care îmbină cu succes calităţi aparent ireconciliabile ale anvelopelor.

Noile anvelope permit utilizatorilor să îşi desfăşoare activitatea profesională în mod eficient şi sigur, reducând costurile de exploatare graţie consumului redus de carburant şi randamentului kilometric sporit.

Anvelopa Michelin Agilis+ ajută la reducerea consumului de carburant

Agenţii economici şi reprezentanţii de vânzări trebuie adesea să se deplaseze pe distanţe lungi pentru a se întâlni cu un client.

Costul carburanţilor creşte continuu şi, deşi consumul de carburant nu poate fi evitat, şi în acest domeniu se pot face economii.

În acest sens, Michelin a apelat la experienţa sa în domeniul eficienţei energetice. Astfel, noile anvelope Michelin Agilis+ reduc consumul de carburant cu 270 litri la fiecare 60.000 km parcurşi, comparativ cu o anvelopă care întruneşte cerinţele minime specificate în reglementarea europeană privind etichetarea anvelopelor.

Anvelopa Michelin Agilis+ îmbunătăţeşte activ siguranţa rutieră

Reprezentanţii de vânzări şi agenţii economici sunt nevoiţi să se deplaseze frecvent, indiferent de condiţiile meteo sau de condiţiile din trafic şi, cel mai adesea, vehiculele lor sunt încărcate.

Astfel, siguranţa devine o reală prioritate, iar anvelopele joacă un rol crucial în garantarea siguranţei.

Anvelopa Michelin Agilis+ scurtează distanţa de frânare cu mai mult de 17 metri, comparativ cu o anvelopă cu cel mai mic calificativ, acordat conform sistemului european de etichetare a anvelopelor.

Anvelopa Michelin Agilis+ oferă un randament kilometric sporit şi o robusteţe remarcabilă

Păstrarea mobilităţii reprezintă o parte integrantă a activităţii desfăşurate de reprezentanţii de vânzări şi de agenţii economici, schimbarea anvelopelor fiind un real incovenient.

Din acest motiv, şoferii vehiculelor utilitare au nevoie de anvelope cu un randament kilometric sporit, care să continue să ruleze în condiţii de maximă siguranţă.

Michelin oferă soluţia optimă prin Michelin Agilis+, anvelopa care îmbină eficienţa energetică, randamentul kilometric sporit şi rezistenţa de excepţie.

Protecţii împotriva deteriorării

Flancurile anvelopei Michelin Agilis+ sunt prevăzute cu protecţii împotriva deteriorărilor care pot apărea ca urmare a impactului cu bordura sau la trecerea peste o groapă.

La acestea se adaugă şi cele opt protecţii împotriva zgârieturilor care fac ca anvelopa să fie mult mai rezistentă la uzură.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: