În memoria lui Alin Alexandru Popa – omul care a gândit şi a dezvoltat cea mai mare companie de transport rutier din România

UNTRR a aflat cu profundă tristete despre disparitia prematură în urma unui accident fatal, în ziua de 30 mai 2012 a domnului Alin Alexandru Popa, fondatorul grupului de companii Edy International Spedition.

Alin Alexandru Popa a avut curajul si viziunea de a transforma compania Alin Trans Impex, înfiintată în anul 1991, în cea mai mare companie de transport rutier din tară cu o flotă de peste 1.000 de camioane.

În anul 2008, Alin Trans Impex devine Edy International Spedition S.A. si astfel începe ascensiunea companiei către primul loc, câstigând în 2011 titlul de Transportatorul Anului într-o competitie organizată de o renumită publicatie de transport.

Membră UNTRR din 1995, preocupată mereu de performantă, Edy International Spedition a făcut parte încă din 2003 din Consiliul Director al UNTRR, o voce puternică în dialogul pentru drepturile transportatorilor rutieri din România.

Compania a deţinut Presedintia asociaţiei, prin persoana domnului Mircea Dărăbant, administrator al Edy International Spedition numit Presedinte UNTRR în 2007.

În cei 20 de ani de existentă, Edy Group a evoluat de la o companie traditională de transport si expeditie la un grup de companii de transport si logistică ce oferă servicii integrate, iar viziunea i-a apartinut lui Alin Alexandru Popa.

Alin Alexandru Popa a fost un profesionist, omul care a reusit să atingă succesul într-un sector de activitate foarte competitiv, cel de transport rutier, iar UNTRR îl va păstra în amintire ca pe specialistul care a avut ideea, curajul si priceperea de a dezvolta cea mai mare companie de transport rutier din România, creând noi standarde si referinte nationale si internationale în domeniu.

Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familia îndoliată a regretatului nostru partener si coleg Alin Alexandru Popa.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: