Germanwings zboara spre Zilele Carnavalului 2012 din Koln

Pregăteşte-te din timp pentru cea mai mare petrecere stradală a anului! Zboară alături de compania aeriană low-cost Germanwings la Carnavalul din Köln şi cu siguranţă vei avea parte de un adevărat spectacol de artă.

Centrul Vechi al oraşului devine în perioada 16 – 22 februarie un loc de sărbătoare, cu o atmosferă de neuitat, în timp ce străzile vor fi populate zi şi noapte de turişti, participanţi la parade, vizitatori şi spectatori.

Carnavalul din Köln are o tradiţie îndelungată, de peste 2000 de ani oamenii dau frâu liber creativităţii şi defilează costumaţi cu ghiduşie în clovni, animale şi personaje pline de culoare.

Este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa, în fiecare an mii de turişti participă la festivitate, având parte de spectacole grandioase pe parcursul unei întregi săptămâni.

Nu puteţi rata pe 16 februarie la ora 11:11 AM startul oficial al Carnavalului. Aceasta este ziua de Carnaval dedicată Femeii, sexul frumos va fi în centrul atenţiei în cadrul spectacolului de pe malurile Rinului. Tradiţia spune că în această zi femeile pot săruta şi tăia cravata oricărui bărbat doresc, atmosfera idilică fiind nelipsită.

Participă la cel mai iubit eveniment care se petrece anual pe malul Rinului şi cumpără din timp bilete la Carnaval, festivitatea care trezeşte la viaţă întregul oraş.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: