Primaria Sectorului 6 are o noua autospeciala dedicata stingerii incendiilor

Aşa cum a promis anul trecut, primarul sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş vine în sprijinul cetăţenilor şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dealul Spirii” al Municipiului Bucureşti în vederea creşterii siguranţei în cazul producerii unor situaţii de urgenţă (incendii, cutremure, inundaţii, accidente chimice sau biologice, etc.).

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 19 ianuarie a.c., o autospecială destinată stingerii incendiilor achiziţionată de Primăria Sectorului 6 a fost predată pompierilor bucureşteni. Aceasta are o capacitate medie şi poate fi folosită la stingerea incendiilor, descarcerare şi prim ajutor.

Autospeciala este dotată cu un rezervor de apa cu o capacitate de 3500 litrii, un rezervor spumant cu spărgătoare de valuri longitudinale şi transversale, agregare pompare cu sistem automat de amorsare încorporat, conducte de aspiraţie, legătură de refulare, echipamente de comunicaţii şi semnalizare acustică şi optică, echipamente medicale (balon de ventilaţie artificială pentru adulţi/copii, rezervor colectare secreţii, gulere cervicale, atele vacuum pentru membrele superioare,etc.).

Suma toală de investiiţii cheltuită pentru achiziţionarea acestei autospeciale a fost de 150 mii de euro.

Cetăţenii Sectorului 6 au nevoie de servicii de calitate, mai ales în cazul urgenţelor majore. De aceea, am încercat să modernizez aparatura folosită în cazuri de urgenţă, aparatură de care depinde viaţa concetăţenilor mei. În anii trecuţi, Primăria Sectorului 6 a mai dat spre folosinţă salvatorilor bucureşteni şi alte aparaturi specifice situaţiilor de urgenţă.

Voi continua susţinerea proiectelor ce vizeaza achizţionarea şi modernizarea echipamentelor de intervenţie.” a declarat Cristian Constantin Poteraş, edilul sectorului 6.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: