Germanwings ofera programul Miles & More 2012

Începând cu 1 ianuarie 2012, pasagerii companiei aeriene low-cost Germanwings au posibilitatea de a aduna mile, în cadrul programului Miles & More. Acest avantaj de zbor se datorează strânsei legături cu Lufthansa, clienţii Germanwings beneficiind astfel de numeroasele oportunităţi tarifare oferite de acest program.

Pasagerii ce strâng mile în cadrul zborurilor efectuate cu compania aeriană Lufthansa le pot folosi şi în cadrul zborurilor efectuate cu compania low-cost Germanwings. Clienţii ce deţin Miles & More pot acumula pentru un zbor intern în Germania până la 1.000 de mile, iar pentru o destinaţie europeană până la 1250 mile.

Milele sunt importante pentru a putea ajunge la statusul de Frequent Traveller sau Senator. Milele premium Miles & More pot fi schimbate contra zborurilor Germanwings.

Programul de loialitate Germanwings Boomerang Club va funcţiona în continuare în paralel cu noul program Miles & More. Pasageriii care au atât card Miles & More, precum şi card Boomerang, pot decide înaintea fiecărui zbor în ce program să fie stocate.
Pentru mai multe informaţii accesaţi website-urile http://www.miles-and-more.com sau http://www.germanwings.com.

Despre Germanwings

Germanwings este una din cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa. Linia aeriană operează zboruri la preţuri ofertante cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hanovra, Dortmund către peste 75 de destinaţii europene. Compania low-cost are o flotă nouă ce numără 30 de avioane Airbus A319.

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: