VW Crafter 2012 are o noua motorizare 2.0 TDI Bi-Turbo EEV

Aceste face parte din seria TDI de doi litri si reprezinta in prezent una dintre cele mai economice propulsoare diesel din segment.

Acesta are un cuplu maxim de 340 Nm, disponibil între 1.575 şi 2.250 rpm. Dotat cu tehnologia opţională BlueMotion, Crafter Furgon consumă doar 7,8 litri de motorină pentru 100 km, echivalentul unei valori a emisiilor de CO2 de 205 g/km.

Motorul de 105 kW consumă cu 0,2 litri mai puţin decât versiunea de 100 kW, care este în continuare disponibilă şi îndeplineşte standardul de emisii Euro 5. Clientul are acum posibilitatea de a alege un motor cu emisii extrem de reduse, din clasa de performanţă de 100 kW, care poate acomoda şi sarcini utile mari (masă proprie de peste 2.815 kg).

Această versiune este flexibilă, are un cost redus şi este pe atât de puternică, pe cât este de economică.

Varianta aceasta este interesantă, în mod special, pentru carosieri, deoarece nu există restricţii în ceea ce priveşte masa proprie, ceea ce permite un grad mare de flexibilitate în timpul carosării. Noul motor este, de asemenea, disponibil şi pentru Crafter 50 de 5 tone, îndeplinind, şi în această situaţie, strictele standarde de emisii EEV (EEV – Enhanced Environmentally Friendly Vehicle).

Anunțuri

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: