Schmitz Cargobull a castigat titlul pentru cea mai buna semiremorca a anului 2011 /Schmitz CargoBull wins the best semitrailer award 2011

Germanii de la Schmitz CargoBull au primit in cadrul festivitatii de premiere a celor mai bune inovatii in domeniul transportului titlul de producatorul celei mai bune semiremorci a anului 2011.

In cadrul festivitatii care a fost tinuta in cadrul Muzeului German pentru Transporturi Ulrich Schöpker a declarat din partea Schmitz ca noua semiremorca EcoCargo este un produs modern care a fost proiectat pentru a reduce costurile de utilizare si a avea o amprenta cat mai mica asupra mediului inconjurator.

Noua semiremorca din seria EcoCargo ofera transportatorului aceeasi sarcina maxima insa permite de asmenea si un consum mai mic de combustibil cu pana la 15% datortia unei aerodinamici mult imbunatatite. Mai mult decat atat noii semiremorci se pot deschide si inchide in mai putin de 35 secunde.

Acest produs este garantat de catre Schmitz Cargobull ca reduce consumul pe parcursul a 150.000 de km cu pana la 5.000 euro.

Schmitz CargoBull wins the best semitrailer award 2011

With an almost identical payload a reduced roll resistance, reduced weight, two-axle semitrailer with aerodynamic equipment can lower the road train’s fuel consumption by approximately 15%. At the same time this also serves to significantly reduce the CO2 emissions as well. Under classical usage conditions (approx. 150,000 km p.a.) this represents a savings for the carrier of approximately 5,000 €.

In addition, the new aerodynamic body also results in considerable improved handling. The cargo area can be opened or closed in a matter of moments (less than 35 seconds) while also completing the load securing at the same time. This reduces the standstill times and improves safety.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: