Austrian Airlines cele mai bune servicii culinare si in varianta catering online

Austrian Airlines ofera acum toate produsele austriece traditionale servite la bordul aeronavelor sale chiar si clientilor care nu zboara cu aeronavele companiei.

Acesta se pot comanda online prin intermediul site-ului http://www.redsouvenir.at/en.

Aici veti gasi o gama larga de produse delicioase si specifice Austriei, de la specialitati din ciocolata sau din cafea, vinuri vechi sau chiar prajituri traditionale, iar comanda, odata plasata, va fi trimisa direct la dumneavoastra acasa ori la cei dragi, rapid si usor.

La bordul aeronavelor Austrian Airlines, pasagerii se bucură de produse de calitate si delicatese de la producătorii locali austrieci. Cu noul serviciul red|souvenir, Austrian Airlines oferă clientilor săi sansa de a se relaxa acasă la fel de bine cum o fac la bordul aeronavelor sale: serviciul redsouvenir oferă posibilitatea pasagerilor de a se bucura de produse austriece oriunde în lume.

Acestea pot fi o surpriză deosebită pentru cei dragi, amintindu-le de zborurile cu Austrian Airlines sau de vacantele petrecute în Austria. Totodată, un astfel de cadou inedit poate fi pus si sub bradul de Crăciun.

Puteti savura o prăjitură Sacher Torte, Austrian Guglhupf, diverse sortimente de ciocolată austriacă, lichior Schönbrunner Gold sau chiar cafea vieneză – acum vă este la îndemână cu red|souvenir.

„Ne place ca, la bordul aeronavelor noastre, clientii să fie răsfătati cu produse austriece de calitate, iar acum pot avea aceste delicatese livrate acasă, rapid si usor – oriunde în lume – comandându-le online’’, a declarat Andreas Bierwirth, membru al Consiliului de Administratie Austrian Airlines, entuziasmat de noul serviciu oferit clientilor. „Astfel, Austrian Airlines participă la răspândirea calitătii austriece în întreaga lume”.

Austrian Airlines în România

Austrian Airlines deserveste o retea de 130 destinatii în întreaga lume. Pasagerii din România pot opta pentru unul dintre cele 10 zboruri către Viena, oferite de Austrian Airlines cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Iasi sau Cluj-Napoca.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: