Renault castiga cu modelul Z.E. prestigiosul titlu de International Van of the Year 2012

Francezii de la Renault au anuntat ca modelul lor ecologic Kangoo Z.E. a reusit sa castige titlul de International Van of the year 2012. Aceasta performanta este unica in istoria competitiei deoarece este pentru prima data cand o masina electrica castiga acest titlu.

Pieter Wieman, preşedintele juriului a declarat : „Cu Kangoo Z.E., Renault reuşeşte să transforme vehiculul electric într-o ofertă accesibilă clienţilor de furgonete din Europa. Acest model are şi o contribuţie majoră la protecţia mediului înconjurător, una dintre cele mai importante probleme din domeniul transportului rutier de mărfuri.”

Despre noul Renault Kangoo Z.E. 2012

Renault este numărul 1 în vânzările de vehicule utilitare în Europa începând cu 1998 şi îşi lărgeşte gama prin Kangoo Z.E., versiunea electrică a modelului Kangoo. Este prima furgonetă 100 % electrică integral produsă de un constructor în uzină. Kangoo Z.E. propune aceleaşi capacitaţi de încărcare şi aceleaşi dimensiuni ca şi varianta sa termică, datorită amplasării bateriei sub planşeu.

Gama Kangoo Z.E. include 2 variante de lungime şi 3 versiuni, toate produse în uzina MCA Maubeuge din Franţa, pe aceeaşi linie de producţie ca şi Kangoo termic. Este vorba despre Kangoo Z.E., Kangoo Z.E. Maxi 2 locuri şi Kangoo Z.E. Maxi 5 locuri. Kangoo Z.E. este primul model din gama Renault Z.E., are un preţ de 20 000 € fără TVA în Europa (fără stimulent fiscal).

În Franţa, Kangoo Z.E. este propus la 15 000 € fără TVA datorită bonus-ului de 5.000 € oferit de stat. Bateria este închiriată începând cu 72 € fără TVA / lună pentru un contract de 36 luni şi 10.000 km.

În Franţa, bilanţul CO2 complet, ţinând cont de emisiile generate de producţia de electricitate, este extrem de favorabil vehiculului electric. Bilanţul este de numai 12 g de CO2 pe km.

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: