DPD Romania ocupa prima pozitie in Topul National al Firmelor 2011

Compania detinuta de grupul Geopost, subsidiara La Poste, ocupa anul acesta prima pozitie in clasamentul realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. DPD s-a evidentiat de competitorii directi din domeniul Servicii, Alte Activitati Postale si Curierat la categoria Intreprinderi Mijlocii, prin spiritul de inovatie dovedit, precum si managementul de calitate.

Premiul acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei este o recunostere a inovatiilor si eforturile de eficientizare depuse de DPD pe tot parcursul anului. DPD Romania este prima companie de curierat pe piata locala care a lansat, sub brandul dpdonline.ro, singura platforma din Romania care ofera in prezent posibilitatea de plasare a comenzii si de plata prin e-payment cu orice card bancar.

Compania a terminat primele noua luni ale lui 2011 cu o cifra de afaceri de 26 milioane lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut, si un profit de peste 1,4 milioane lei, cu 8% mai mare fata de cel raportat dupa trimestrul trei al lui 2010. Pentru sfarsitul lui 2011, DPD Romania isi mentine estimarea unei cresteri cu 25% a cifrei de afaceri fata de anul 2010.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: