VW Amarok primeste versiunea SingleCab 2012

VW a anuntat ca modelul sau utilitar Amarok este disponibil incepand cu prima jumatate a anului viitor si in versiune SingleCab.

Aceasta se adreseaza celor care au nevoie de o capacitate crescuta de incarcare si de o bena cu un volum superior modelului DoubleCab comercializat in prezent in Romania.

Amarok SingleCab este oferit în compania unui motor 2.0 TDI, oferi în dou versiuni de putere: 122 CP sau 163 CP, cea din urmă fiind un bi-turbo. Clienţii pot opta fie pentru un model cu tracţiune spate, fie pentru un model cu tracţiune integrală 4Motion, echipată cu reductor.Versiunea de bază a lui Amarok SingleCab are un consum mediu de 7.2 litri la sută şi emite 189 de grame de CO2 pe kilometru.

Suspensia acestui model permite transportarea unei mase totale de 1.24 tone. În standard, modelul este oferit alături de ESP, airbag-uri frontale şofer şi pasager şi airbag-uri laterale şofer şi pasager. Clienţilor li se oferă şi o serie de elemente opţionale, printre care se numără sistem de navigaţie, jante din aliaj şi un pachet de stil.

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: