Volkswagen Caddy, Crafter si Transporter primesc o garantie de 4 ani in limita a 120.000 km

VW a anuntat ca incepand cu data de 1 octombrie 2011 toate masinile VW si VW Comerciale comercializate in Romania au doi ani in plus la garantie.

Autoturismele Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, vandute in Romania, vor avea o garantie extinsa la 4 ani. Noua garantie a fost introdusa pentru masinile achizitionate de la distribuitorii autorizati Volkswagen din tara noastra, incepand cu 1 octombrie 2011 si se va aplica pe durata a 4 ani calculati de la data livrarii autovehiculului, in limita unui parcurs de 120.000 km.

Extinderea garantiei este aplicabila si pentru toate autovehiculele Volkswagen achizitionate in perioada 1 ianuarie 2010 – 30 septembrie 2011, ca masini noi din reteaua autorizata Volkswagen din Romania. Proprietarii care se insciu in termenele de mai sus pot opta pentru achizitonarea contra cost a extensiei de garantie, cu conditia sa fi respectat conditiile de garantie conform planului de service. Astfel, aproximativ 16.000 de clienti Volkswagen sunt asteptati la distribuitorii autorizati pentru a contracta o extindere de garantie.

Pretul extensiei de garantie pentru cei 2 ani, in cazul autoturismelor achizitonate in perioada mentionata, este de 199 euro pentru modelul Volkswagen Polo, 313 euro pentru modelul Golf sau 440 euro pentru Passat.

Vezi cei masini VW Comercial primesc garantia de 4 ani: Amarok, Caddy, Transporter, Caravelle, Multivan si noul Crafter 2011

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: