Lufthansa introduce 4 curse saptamanale Bucuresti-Berlin cu avioane Airbus A320 si A318

Compania germana Lufthansa a anuntat astazi ca incepand cu anul viitor romanii benefeciaza de 4 curse saptamanale destinatia Berlin.

Astfel, Grupul Lufhtansa a anuntat ca suplimenteaza cursele din Bucuresti Otopeni spre Germania. Acestia detin si compania low-cost Germanwing care opereaza curse aeriene de pe aeroportul Baneasa.

Germanii detin si urmatoarele companii aeriene: Germanwins, Swiss, Austrian Airliners si British Midland International. Austrian detine curse importante de pe aeroportul Iasi, iar Swiss s-a axat pe locatiile Bucuresti si Sibiu.

Acest oras urmeaza sa primeasca din partea grupului incepand cu anul viitor o suplimentare de 7 curse saptamanale cu destinatia Germania.

Cursa Bucuresti OTP- Berlin va avea incepand cu anul viitor si o serie de avantaje precum un cost incepand cu 49 euro. Acest pret este doar pentru o cursa dus spre capitala Germaniei.

Oficialii Lufhtansa au mai declarat de asemenea ca cine are un bilet la compania Germanwings poate sa-l schimbe fara probleme cu unul sub culorile Lufthansa fara a avea costuri suplimentare.

Lufthansa a anuntat ca operatiunile din aceast an au insumat cresteri cu pana la 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, compania anuntand un interes mare pentru piata din Romania.

Avioanele care urmeaza sa deserveasca cursa Bucuresti-Berlin sunt din seria Airbus A320 -A319. Anul viitor romanii ar putea sa benefecieze si de serviciile noii aeronave Airbus A320 NEO, unul dintre cele mai economice avioane regionale din lume.

Anunțuri

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: