LIVE-APTUS Software desfasoara prima conferinta WMS din Romania!

APTUS desfasoara in premiera pentru piata din Romania a primei conferinte nationale despre Warehpouse Management Systems 2011.

In cadrul sau oficialii prezinta in premiera noi metode de aplicatii software si echipamente in domeniul Warehouse Management System.

Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment sunt Made4Net, Intermec şi AVITECH.

Participanţii la Conferinţa WMS descopera soluţii eficiente pentru domeniul logisticii, prezentate de importanţi specialişti în managementul depozitelor, inclusiv din rândul celor care beneficiază deja de o astfel de soluţie.

Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări activităţile specifice din depozit şi de a controla stocurile în timp real. Astfel, administrarea fluxului de marfuri – fizic şi scriptic, de la intrarea lor în depozit până la ieşirea lor finală, devine o activitate eficientă, executată în timp util.

Accentul este pus pe prezentarea avantajelor implementării unui astfel de sistem, cum ar fi: managementul stocului în timp real, optimizarea resurselor umane, reducerea numărului de inventare şi a timpului de realizare a acestora, satisfacerea clienţilor prin livrări corecte şi la timp. Mai mult, investiţia într-un astfel de sistem presupune un indice ROI foarte ridicat.

De asemenea, va fi prezentată o serie de soluţii moderne, precum realizarea picking-ului cu ajutorul Pick-by-Voice, Pick-by-Light sau integrarea sistemului de WMS cu tehnologia RFID sau cu sistemul de supraveghere video pentru aplicaţiile în care se doreşte manipularea mai rapidă şi urmărirea cu mai multă acurateţe a stocurilor.

About ALT


One response to “LIVE-APTUS Software desfasoara prima conferinta WMS din Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: