Mercedes produce primul Actros 2012-Imagini noul Actros

Fabrica Mercedes-Benz din Wörth a inceput productia in serie a noului camion Actros. Pentru a marca evenimentul, Dr. Dieter Zetsche, CEO al Daimler, a stat la volanul primei unitati abia iesite de pe linia de asamblare a fabricii.

Noul Actros a fost reproiectat in intregime si deja indeplineste limitele stricte de emisii, impuse de Euro VI. In comparatie cu vechiul Actros, noul model consuma cu 6-7 procente mai putin combustibil in varianta Euro V, si cu 3-4 procente mai putin combustibil in varianta Euro VI.

Camionul este rezultatul a mai mult de zece ani de munca asidua, al peste 20 de milioane de kilometri parcursi in teste si al mai mult de 2 miliarde de euro investite in dezvoltare si tehnologie de productie.

Iar pentru ca o lansare in industria autovehiculelor comerciale la aceasta scara are loc numai o data la 15 ani, fabrica si angajatii sai au inceput pregatirile pentru acest eveniment cu ani in urma.

Înaltă calitate de la fabrica Mercedes-Benz din Wörth

Mai mult de 2 miliarde de euro au fost cheltuite în scopul dezvoltării noului camion şi pentru pregătirea fabricii din Wörth şi a echipamentului pentru lansarea producţiei. Compania a construit un depozit automatizat pentru piesele de dimensiuni mici, care constituie baza unui nou concept logistic. De asemenea, aceasta a stabilit şi un Centru de Dezvoltare şi Cercetare, o pistă de testare pentru noile generaţii de camioane, care aduce şi mai aproape aria de dezvoltare de cea de producţie. Angajaţii au trecut printr-un program intensiv de pregătire care i-a familiarizat cu sistemul noului Actros.

„Fabrica noastră va rămâne căminul Actros-ului”, spune Yaris Pürsün, Preşedintele fabricii Mercedes-Benz din Wörth. „Ne-am pregătit temeinic pentru lansarea producţiei noului Actros. Pentru noi, calitatea marca Wörth reprezintă calitate superlativă, încă de la primul nou Actros, răspunzând întotdeauna motto-ului „Trucks you can trust”.

Mercedes-Benz are aproximativ 12.000 de angajaţi la fabrica sa din Wörth. Primul Mercedes-Benz Actros a ieşit de pe linia de producţie în 1996 şi acum este cel mai bine vândut model de serie, alături de Mercedes-Benz Atego şi Mercedes-Benz Axor.

Peste 700.000 de camioane Actros au părăsit fabrica până la această dată, iar înregistrările contabile pentru camioane reprezintă două treimi din profitul anual al fabricii din Wörth.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: