Test Drive cu noul Nissan NV200 2010 1.5 dCI 85 CP

Nissan a aruncat in acest an un nou jucator pe piata de utilitare din Europa.

Acesta poarta numele de NV200 si reprezinta o masina complet noua care are menirea de a concura modele de nisa precum Fiat Scudo sau Fiat Doblo Maxi.

Dimensiuniel medii ale caroseriei permit masinii sa concureze modele atat din segmentul mediu de utilitare cat si pe cele din segmentul superior al clasei compacte de utilitare.

Utilitate

Poate cea mai importanta caracteristica a noii masini este capacitatea masinii de a fi user frindly pentru cei care utilizeaza masina in mediul urban. Astfel, noul NP200 are doua portiere laterale culisante si doua portiere batante in spate pentru a facilita accesul in locurile strampte. Aceste doua portiere din spate se deschid la 180 grade.

Capacitate

Noul Nissan NP200 vine sa ofere clientilor o capacitate de incarcare care atinge o valoare de 4.2 metri cubi pe o lungime de 4.400 mm. Lungimea incarcatorii este de maxim 2.04 m, iar latimea de 1.22 m. Obiectele voluminoase pot avea o inaltime de 1.36 m.

Greutatea de incarcare este de 731 kg, asemanatoare cu cea a unui Pick-Up de talie mare.

Motorizare

Sub capota micuta a masinii se ascunde un motor Renault diesel de 1.5 litri si 85 CP. Acesta este cuplat la o transmisie manuala cu 5 rapoarte relativ lung etajata pentru a afisa o economie de combustibil buna in mediul urban.

Consum

Conform celor de la Nissan noul NP200 dCI are un consum mediu de motorina de 5.7 litri, cifra care evident nu poate sa fie atinsa nici daca masina este goala. Clientii trebuie sa se astepte la un consum in mediul urban in sarcina de aproximativ 10 litri pentru fiecare 100 de km parcursi.

Dotari

Momentan nu se cunosc echipamentele standard deoarece nu se stie daca Nissan va comercializa aceasta masina in Romania.

In Europa de Vest noul NP200 vine standard cu doua airbag-uri si sistem ABS, iar ca optiune cu sistem de stabilitate ESP.

Reclame

About ALT


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: